INSTALATOR GAZE

Asiguram servicii de montaj si reparatii instalatii gaze.

Suntem certificati ANRE si asiguram garantia lucrarilor. Avem asigurare de raspundere civila care sa acopere eventuale daune cauzate in timpul interventiei (paza buna trece primejdia rea).

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel.

Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.

Scapa de bataile de cap!

CE SERVICII OFERIM

Instalatorul autorizat ANRE este in masura sa ofere consultanta, sa verifice si sa repare toate aparatele care functioneaza cu gaz metan din casa ta. Nu amana rezolvarea problemelor care sunt legate de gazul metan si apeleaza la serviciile unui Instalator Autorizat ANRE.

Asiguram toata gama de servicii de instalare si montaj instalatii gaze, racordari si verificari instalatii de gaz precum si montaj si reparatii aragaze.

  • remediere defectiunilor ale instalatiei de gaze
  • proiectare, bransamente, executie lucrari instalatii gaze
  • schimbare, montare, extindere instalatie de gaze
  • racordari instalatii / centrale termice la reteaua de gaze
  • montaj si reparatii aragaze
  • montare electrovalva cu senzori de gaz
  • montaj robineti de gaz
  • verificari periodice instalatii gaze

VALORILE NOASTRE

PRETURI CORECTE

Asiguram preturi transparente. Iti spunem costul lucrarii de la inceput iar estimarile sunt gratuite. Fara negocieri, cibucuri si alte obiceiuri dambovitene. Platesti doar o lucrare de buna calitate.

GARANTIE SI SIGURANTA

Stim cat de importanta este o lucrare bine facuta. Si pentru ca lucram profesionist iti oferim garantie 5 ani la lucarile efectuate. In plus, suntem asigurati pentru orice evenimente neprevazute ce pot aparea in cursul lucrarilor cu asigurarea de raspundere civila.

PROFESIONALISM

Avem toate certificarile necesare desfasurarii activitatii. Suntem certificati ANRE iar calitatea ne este garantata suplimentar si de un certificat ISO 9001. Cheama acum un instalator profesionist.

Atestat ANRE

Certificare ISO:9001

Asigurare Raspundere Civila