INSTALARE CALORIFER

Asiguram servicii de inlocuire / instalare calorifere. Instalam orice fel de instalatii termice. Alege un Instalator profesionist!.

Suntem certificati ANRE si asiguram garantia lucrarilor. Avem asigurare de raspundere civila care sa acopere eventuale daune cauzate in timpul interventiei (paza buna trece primejdia rea).

De ce sa alegi un Instalator specializat in instalatii termice / Instalari calorifere

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel.

Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.

Scapa de bataile de cap!

CE SERVICII OFERIM

Instalarea unui calorifer este o operatie care necesita un instalator specializat in instalatii termice. Mai mult, pentru a beneficia de garantie, de preturi corecte si de o lucrare de calitate, este recomandat sa apelati la o firma specializata in instalatii termice!

Pe langa servicii de instalare calorifere Instalator Bucuresti iti pune la dispozitie intreaga gama de servicii de montaj si reparatii instalatii termice. Fie ca este vorba de montarea unui calorifer, de aerisirea caloriferelor, de schimbarea robinetilor sau de inlocuirea coloanei termice avem cei mai buni instalatori.

  • Interventii asupra retelei de incalzire (montare / aerisire tevi si calorifere)
  • Inlocuire coloane termice
  • Montaj / inlocuire tevi si calorifere
  • Reconditionare sau schimbare tevi sistem incalzire
  • Schimbare robineti instalatii termice
  • Montare aerisitoare
  • Montaj si reparatii termostate ambientale
  • Mentananta instalatii termice

VALORILE NOASTRE

PRETURI CORECTE

Asiguram preturi transparente. Iti spunem costul lucrarii de la inceput iar estimarile sunt gratuite. Fara negocieri, cibucuri si alte obiceiuri dambovitene. Platesti doar o lucrare de buna calitate.

GARANTIE SI SIGURANTA

Stim cat de importanta este o lucrare bine facuta. Si pentru ca lucram profesionist iti oferim garantie 5 ani la lucarile efectuate. In plus, suntem asigurati pentru orice evenimente neprevazute ce pot aparea in cursul lucrarilor cu asigurarea de raspundere civila.

PROFESIONALISM

Avem toate certificarile necesare desfasurarii activitatii. Suntem certificati ANRE iar calitatea ne este garantata suplimentar si de un certificat ISO 9001. Cheama acum un instalator profesionist.

ARTICOLE INSTALATII TERMICE / INSTALARE CALORIFERE / SCHIMBARE  ROBINETI

Atestat ANRE

Certificare ANRE

Certificare ISO:9001

Asigurare Raspundere Civila