INSTALATOR SANITARE

Asiguram servicii de montaj si reparatii instalatii sanitare.

Suntem certificati ANRE si asiguram garantia lucrarilor. Avem asigurare de raspundere civila care sa acopere eventuale daune cauzate in timpul interventiei (paza buna trece primejdia rea).

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel.

Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.

Scapa de bataile de cap!

CE SERVICII OFERIM

Reparam, montam, inlocuim instalatii sanitare si instalam obiecte sanitare. Apelati cu incredere la echipa noastra de instalatori autorizati ANRE. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor sanitare.

 • Reparare Instalatii sanitare inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru)
 • Reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete)
 • Reparare, montare, inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus)
 • Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere)
 • Desfundari WC canalizare, tevi
 • Montare de robineti si apometre
 • Montare suporti portprosop si savoniere
 • Montare masina de splat

 

Fie vara, fie iarna, un instalator sanitar te scapa de probleme la instalatia de acasa

 Mai veche sau noua, orice locuinta sau cladire are nevoie de revizii periodice, reparatii si mentenanta in cazul instalatiei sanitare, iar un instalator sanitar este cel mai in masura sa intervina in astfel de cazuri. In plus, daca are si autorizatie de functionare si specializare in domeniu, casa ta se afla pe maini bune.

Reparatiile complexe la instalatiile sanitare sau termice, indiferent ca este vorba despre o teava fisurata, de montarea unei masini de spalat sau trebuie sa schimbi bateria de la cada, pot fi realizate doar cu ajutorul unui specialist in domeniu. In plus, un instalator autorizat care isi ofera serviciile in regim de urgenta te scapa imediat de probleme si eventuale complicatii.

Unde gasesti un bun instalator sanitar, care te scapa de probleme?

Acum, lucrurile sunt cat se poate de simple. Nu trebuie sa mai alergi in stanga sau in dreapta dupa un mester sau sa cauti la cunostinte recomandari bune pentru un specialist in instalatii sanitare. Un instalator sanitar bun se poate gasi doar la un click distanta. Altii isi ofera serviciile, fara sa isi faca reclama pe internet. Tu decizi ce alegi.

Este important ca, atunci cand trebuie sa alegi unul pentru care nu ai recomandari, sa te uiti ce feedback-uri are sau sa ceri lamuriri suplimentare despre mesterul cu care urmeaza sa colaborezi. Cu cat informatiile depre preturi, oferte si serviciile oferite sunt mai transparente pe site-ul de specialitate, cu atat credibilitatea si popularitatea instalatorului sanitar va creste. Pe de alta parte, daca nu ti se ofera prea multe informatii, tebuie sa-ti pui anumite semne de intrebare sau mai bine cauta un altul care sa te satisfaca pe deplin. Unii specialisti au, pe site-urile lor, anumite  aplicatii speciale, ce pot fi descarcate direct de pe smartphone-ul tau. Astfel, pe langa informatiile exacte pe care le regasesti pe site-ul lor, poti descarca aceasta aplicatie, cu ajutorul  careia poti afla ce lucrari au mesterii si zonele unde acestia activeaza, simplu si rapid. In acest fel, in caz de urgenta, il poti contacta pe cel care are o anumita  lucrare in zona ta sau cat mai aproape de tine. Astfel, acesta se va deplasa in cel mai scurt timp pentru a remedia problema cu care te confrunti, la instalatia sanitara sau termica din propria locuinta.

Seriozitatea si promptitudinea sunt principalele calitati ale unui instalator sanitar profesionist.

Exista echipe de specialisti care au experienta, atat in cazul lucrarilor de instalatii sanitare interioare, cat si in cazul celor exterioare. Pot rezolva orice problema aparuta la instalatia sanitara interioara sau exterioara, indiferent de complexitatea lucrarii. Un instalator sanitar cu experienta poate executa lucrari pentru alimentarea cu apa a cladirii, lucrari de canalizare, obiecte si accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa in gospodarii si nu numai.

Iata cum te poate ajuta un astfel de instalator sanitar profesionist:

 • Poate sa execute lucrari complexe de inlocuire a intregii instalatii sanitare dintr-o locuinta sau o anumita cladire, de la conducte, coloane de apa calda sau rece, robineti trecere, tubulatura uzata, pana la montajul obiectelor sanitare si al corpurilor de mobilier.
 • Executa reparatii, atat la instalatiile sanitare, cat si la cele termice, inlocuieste tevi din PPR, polietilena, pexal, zinc sau
 • Realizeaza montaje de robineti si apometre si ofera garantie pentru acestea.
 • Face reparatii, monteaza si inlocuieste baterii pentru dus sau chiuvete.
 • Monteaza, repara si inlocuieste obiecte sanitare de orice tip, precum: chiuvete, lavoare, vase WC, rezervoare WC, bideuri, cazi de baie, cabine de dus.
 • Instaleaza si monteaza masina de spalat rufe sau vase, hote, aparate de aer conditionat sau aragazuri.
 • Realizeaza intreaga instalatie si montajul boilerelor si centralelor termice de orice tip.
 • Repara vase de expansiune, desfunda WC-uri, canalizari, sifoanele de pardoseala, face reparatii la instalatiile din subsolul blocurilor si executa reparatii sau reabilitari la reteaua de apa din subsolurile blocurilor.

In plus, echipele de specialisti instalatori sanitari executa lucrari complexe intr-un ritm rapid si profesionist.

De asemenea, nu ai parte de costuri ascunse. Indiferent de lucrarea realizata, ti se va comunica pretul acesteia imediat dupa evaluarea problemei.

Cauta-l si tu pe cel mai bun si apeleaza la serviciile unui astfel de specialist, fara retineri.

 

VALORILE NOASTRE

PRETURI CORECTE

Asiguram preturi transparente. Iti spunem costul lucrarii de la inceput iar estimarile sunt gratuite. Fara negocieri, cibucuri si alte obiceiuri dambovitene. Platesti doar o lucrare de buna calitate.

GARANTIE SI SIGURANTA

Stim cat de importanta este o lucrare bine facuta. Si pentru ca lucram profesionist iti oferim garantie 5 ani la lucarile efectuate. In plus, suntem asigurati pentru orice evenimente neprevazute ce pot aparea in cursul lucrarilor cu asigurarea de raspundere civila.

PROFESIONALISM

Avem toate certificarile necesare desfasurarii activitatii. Suntem certificati ANRE iar calitatea ne este garantata suplimentar si de un certificat ISO 9001. Cheama acum un instalator profesionist.

Atestat ANRE

Certificare ANRE

Certificare ISO:9001

Asigurare Raspundere Civila