INSTALATOR AUTORIZAT

Instalator autorizat ANRE. Instalatii sanitare si termice, instalatii electrice.

Suntem certificati ANRE si asiguram garantia lucrarilor. Avem asigurare de raspundere civila care sa acopere eventuale daune cauzate in timpul interventiei (paza buna trece primejdia rea).

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel.

Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.

Scapa de bataile de cap!

DE CE UN INSTALATOR AUTORIZAT?

Ai nevoie de reparatii la instalatiile sanitare si termice de acasa sau de la birou? Cauta un instalator autorizat, calificat sa repare atat defectiunile la instalatiile sanitare, cat si la cele termice, din orice tip de imobil.

Nu lasa problemele care impun maxima atentie si profesionalism pe mana unor incepataor sau asa-zisi mesteri de cartier, buni la toate.

Pe timp de iarna, mai ales, instalatia termica trebuie sa mearga struna. De aceea, este recomandat sa faci toate verificarile  necesare, inca de la inceputul toamnei, astfel incat in plina iarna totul sa functioneze la parametrii normali. In acest sens, cheama un specialist autorizat pentru eventuale revizii, aerisirea caloriferelor sau inlocuirea si alte montaje la instalatia sanitara si termica.

Instalatiile in regim de urgenta pot fi mai complicate si cu costuri mai mari. Cheama din timp o echipa de instalatori autorizati, pregatita oricand sa intervina pentru a evalua, verifica si remedia o problema ce nu suporta amanare.

Un instalatator autorizat nu da dovada de lipsa de profesionalism, nu lasa lucrari neterminate si intervine prompt ori de cate ori i se cere ajutorul.

In plus, apeland la serviciile unui instalator autorizat ai parte de consultatii de specialitate, preturi corecte, factura si garantie pentru intreaga lucrare sau materialele folosite. Iar daca esti client fidel, poti beneficia de diferite reduceri de pret si abonamente cu costuri reduse.

VALORILE NOASTRE

PRETURI CORECTE

Asiguram preturi transparente. Iti spunem costul lucrarii de la inceput iar estimarile sunt gratuite. Fara negocieri, cibucuri si alte obiceiuri dambovitene. Platesti doar o lucrare de buna calitate.

GARANTIE SI SIGURANTA

Stim cat de importanta este o lucrare bine facuta. Si pentru ca lucram profesionist iti oferim garantie 5 ani la lucarile efectuate. In plus, suntem asigurati pentru orice evenimente neprevazute ce pot aparea in cursul lucrarilor cu asigurarea de raspundere civila.

PROFESIONALISM

Avem toate certificarile necesare desfasurarii activitatii. Suntem certificati ANRE iar calitatea ne este garantata suplimentar si de un certificat ISO 9001. Cheama acum un instalator profesionist.

Atestat ANRE

Certificare ANRE

Certificare ISO:9001

Asigurare Raspundere Civila