Instalator Bucuresti

Echipa de instalatori profesionisti la dispozitia ta.

Daca ai nevoie de un instalator in Bucuresti sau Ilfov, pentru a-ti rezolva problemele, ne poti contacta oricand. Centrala ta nu mai functioneaza? Ti s-a infundat un calorifer sau canalizarea? Ai probleme cu o teava sparta sau vrei sa montezi o noua cada in casa ta? Cu toate acestea, dar si cu o multime de servicii conexe te putem ajuta.

Suna la numarul: 0722 974 760 sau trimite un email la adresa: contact@instalatorbucuresti.ro

Daca ai nevoie de un instalator profesionist, ne poti contacta pentru a ne oferi detaliile situatiei tale, iar noi vom interveni de urgenta daca este cazul. Echipa noastra este mereu pregatita sa te ajute sa iti rezolvi problemele. Daca alegi sa colaborezi cu noi, ai o multime de beneficii.

Iata care sunt avantajele oferite de catre echipa noastra de instalatori

 • instalator Bucuresti autorizat ANRE – suntem profesionisti
 • preturi avantajoase – oferte personalizate pentru orice buzunar
 • disponibilitate si acoperire extinsa – ne deplasam oriunde in Bucuresti si Ilfov, in regim de urgenta
 • deplasare la adresa – venim la tine acasa sau la birou
 • garantie si asigurare contra daunelor – avem asigurare civila si oferim garantie pentru lucrari

Ne respectam intotdeauna clientii si actionam conform standardelor de calitate din domeniul nostru de activitate. Suntem autorizati, atestati ANRE si putem oferi garantia unui serviciu de calitate. Fiecare client va fi pe deplin satisfacut in urma colaborarii cu echipa noastra de instalatori.

Suna acum: 0722974760 sau trimite-ne un email: contact@instalatorbucuresti.ro daca ai nevoie de serviciile noastre!

De ce sa ne alegi pe noi

Daca ai nevoie de o echipa de instalatori cu experienta, care sa iti asigure calitatea serviciilor si sa poata garanta pentru orice lucrare, ti-ai raspuns singur la aceasta intrebare. Noi suntem pe piata de zeci de ani, stim cum functioneaza lucrurile si oferim mereu servicii de calitate, la preturi chiar avantajoase.

Suntem autorizati ANRE, detinem certificare ISO si asigurare de raspundere civila. Un lucru extrem de important este acela ca in cazul unei probleme in timpul interventiei, esti scutit de plata daunelor, acestea fiind acoperite de asigurare.

Mai poti lua in considerare si pretul atunci cand lucrezi cu noi. Practicam o politica de preturi avantajoasa. Ne dorim sa lucram intr-un mod transparent, asa incat propunem mereu oferta de pret inainte de lucrare, conform unei evaluari.

Asadar, daca ai nevoie de un instalator in Bucuresti si apelezi la echipa noastra, vei sti mereu cat de costa fiecare lucru, inainte ca noi sa ne ocupam de el. Pentru a fi transparenti si pentru a vedea daca esti multumit de pret, aceasta am considerat-o cea mai buna modalitate de lucru.

Atestari Instalator Bucuresti

Dupa cum ziceam, suntem autorizati ANRE, firma noastra are certificare ISO pentru managementul calitatii si detinem si asigurare de raspundere civila pentru a te scuti de necazuri in cazul unei interventii care ti-a creat daune.

Instalator Bucuresti si Ilfov

INSTALATOR SANITAR

Reparam, montam, inlocuim si instalam obiecte sanitare. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de instalatori sanitari autorizati ANRE oricand.

SERVICII ELECTRICIAN

Ai probleme cu centrala termica sau pur si simplu vrei sa montezi una noua? Echipa noastra este pregatita sa iti sara in ajutor oricand.

INSTALATII FRIGOTEHNICE

Ti-ai cumparat un aragaz nou sau vrei sa-l repari pe cel vechi? Echipa noastra de instalatori gaze autorizati ANRE este pregatita sa te ajute.

INTERVENTII URGENTA

Ti-ai cumparat un aragaz nou sau vrei sa-l repari pe cel vechi? Echipa noastra de instalatori gaze autorizati ANRE este pregatita sa te ajute.

MONTAJ APOMETRE

Asiguram montaj profesional, verificare si sigilare apometre in Bucuresti si Ilfov. Instalatori autorizati ANRE montare apometre.

SERVICII ELECTRICIAN

Orice problema ar aparea de-a lungul circuitului de electric echipa noastra poate interveni, identifica si remedia situatiile.

INSTALATII FRIGOTEHNICE

Montam, curatam si reparam aparate de aer conditionat. Incarcare si recuperare freon. Instalator autorizat ANRE pentru urgente.

INTERVENTII URGENTA

Intervenim de urgenta, in maxim 2 ore de la solicitare. Fara costuri suplimentare. Factura si garantie pentru lucrari.

Instalatii sanitare / termice / gaze / electrice

Daca ai nevoie de un instalator in Bucuresti pentru a-ti monta, repara sau schimba instalatia sanitara, instalatia termica, de gaza sau instalatia electrica, te putem ajuta. Oferim servicii de bransare la instalatii de gaze, servicii de proiectare, reparatii, montaj si mentenanta instalatii.

Desfundari canalizare / tevi / instalatii

Ai o problema cu o teava infundata sau cu infudarea canalizarii? Cheama rapid un profesionist in ajutor. Te putem ajuta noi cu tot ce presupune desfundarea unei tevi sau a canalizarii. Folosim tehnici specifice, produse care nu dauneaza instalatiilor si rezolvam problema in cel mai scurt timp.

Montaj cada, calorifere, centrale etc

Vrei sa montezi o cada noua sau sa iti schimbi caloriferele acasa sau la birou? Te putem ajuta cu servicii de montaj cada, calorifere, centrale, elemente sanitare etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un telefon sau sa ne lasi un email si te contactam noi.

Mentenanta si servicii conexe

Orice alt serviciu din aria instalatiilor ti-l putem oferi la un pret avantajos. Iar daca reprezinti o companie sau o asociatie de proprietari, iti putem propune si un pachet foarte atractiv de servicii de mentenanta. Astfel vei avea mereu un instalator la dispozitie sau o echipa intreaga in cazul in care ai nevoie de interventii de urgenta.

Instalator Bucuresti – apeleaza la profesionisti autorizati ANRE

De fiecare data cand ai o problema cu instalatia, risti sa te trezesti cu adevarate accidente precum: inundarea locuintei, revarsarea deseurilor in baia ta, defectarea centralei sau intregului sistem de canalizare. Daca apelezi la un mester de proasta calitate pentru astfel de probleme sensibile, singurul lucru care se va intampla este ca se va agrava situatia.

Iar mai apoi, un instalator profesionist te va costa mult mai scump, acesta trebuind sa repare ce s-a facut prost sau ce s-a stricat de prima data.

Si nici amanarea a astfel de probleme nu este o solutie. Mai ales daca esti la bloc, nu iti permiti o problema cu instalatia, deoarece poti crea o adevarata debandada pe intreaga scara, inundand vecinii si fiind pasibil de platit daune catre acestia.

Asadar, cauta sa rezolvi cat mai repede problema, apeland la o echipa de instalatori autorizati sau un instalator profesionist. Daca esti in cautarea unui astfel de instalator in Bucuresti si Ilfov, alege sa lucrezi cu noi!

Instalator Bucuresti pret – ce preturi au serviciile noastre

Este necesara o evaluare a situatiei pentru a-ti oferi un pret exact si personalizat pe situatia ta. Daca doresti, lasa-ne datele tale de contact si explica-ne cu ce anume te confrunti, iar noi vom reveni cu o oferta de pret. Iar daca este urgent, spune-ne direct ce problema ai, sunand la numarul de mai jos, iar noi iti vom face o evaluare rapida, urmand ca apoi cand ajungem la fata locului sa discutam pretul exact.

Apeleaza la un instalator profesionist in Bucuresti. Contacteaza-ne la numarul de telefon: 0722974760 sau trimite-ne un email la contact@instalatorbucuresti.ro

Ce pierzi daca nu colaborezi cu noi

In primul rand, vei pierde ocazia de a te bucura de un serviciu de calitate. Cel mai probabil asta te va duce si la pierderea de bani si timp, pe termen lung, deoarece vei intampina probleme dupa ce un instalator neprofesionist va interveni sa te ajute cu problemele tale.

Iar in plus, vei rata oportunitatea de a beneficia de ajutorul unor profesionisti. Poti pierde si un alt aspect foarte interesant: garantia pe lucrare si asigurarea impotriva unor daune. Daca vei lucra cu un neprofesionist, acesta cu siguranta nu va avea o astfel de asigurare de raspundere civila si nici nu-ti va oferi garantie cel mai probabil.

Asadar, intregul risc cade pe umerii tai. Alege sa elimini aceasta situatie neplacuta din peisaj si lucreaza cu un instalator profesionist in Bucuresti si Ilfov.

Unde putem sa ne deplasam in Bucuresti si Ilfov?

Ne poti chema la orice adresa in Bucuresti sau Ilfov. Ne deplasam oriunde oras si in imprejurimi. Tu ne dai adresa si noi ne prezentam in locatia indicata.

 • Instalator Bucuresti sector 1Bulevardul Aerogarii, Bld. Constantin Prezan, Bld. Primaverii, Expozitiei, Bld. Mircea Eliade, dar si pe calea Dorobantilor, Floreasca, Grivitei, Plevnei, Rahovei si Victoriei si strazile adiacente.
 • Instalator Bucuresti sector 2 – Ajungem oriunde pe Bld. Basarabia, Chisinau, Carol I, Bld. Dacia, Bld.  Ghica Tei, Bld. Lacul Tei, Ferdinand I etc, dar si caile Floreasca si Mosilor si orice alte strazi din sector 2.
 • Instalator Bucuresti sector 3 – Iti venim in ajutor pe Bld Camil Ressu, Burebista, Basarabia, 1 Decembrie, Bld. Energeticienilor, Bld. Mircea Voda, Unirii, calea Calarasi, Dudesti, Mosilor, Vitan si alte strazi adiacente.
 • Instalator Bucuresti sector 4Ne deplasam pe Bulevardul Abatorului, Colectorului, Bld. Libertatii,  Regina Maria, Tineretului, Constantin Brancoveanu, Marasesti si pe alte strai principale, dar si pe  calea Rahovei, Vacaresti, Serban Voda si strazile adiacente.
 • Instalator Bucuresti sector 5 Te putem ajuta oriunde pe Bld. George Cosbuc, bulevardul Libertatii, Mihail Kogalniceanu, Eroilor, Bld. Tudor Vladimirescu, calea 13 Septembrie, Ferentari, Plevnei, Rahovei, Victoriei, dar si in imprejurimi.
 • Instalator Bucuresti sector 6 – Bulevardul 1 Mai, Bld. Constructorilor, Geniului, Bld. Ghencea, Iuliu Maniu, Reginei,  Bulevardul Timisoara, caile Apeductului si Crangasi, Giulesti, Plevnei si strazile invecinate.
 • Zonele din judetul Ilfov
  Judetul Ilfov – sud: Bragadiru, Magurele, Berceni, Varteju, 1 Decembrie, Jilava etc
  Judetul Ilfov – nord: Afumati, Voluntari, Balotesti, Otopeni, Saftica, Snagov, Cioplani etc
  Judetul Ilfov – vest: Ciorogarla, Chiajna, Mogosoaia, Clinceni, Rosu, etc
  Judetul Ilfov – est: Popesti-Leordeni, Pantelimon, Dobroesti, Branesti, Pasarea, Glina, Cernica etc