instalator sector 1

Intervenim de urgenta in sectorul 1 pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Interventii de urgenta instalator sector 1

Intervenim de urgenta in sectorul 1 pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Instalator sector 1 – Asiguram servicii de instalatii sanitare, gaze, termice si electrice non-stop. Pentru toate lucrarile de instalatii efectuate se asigura factura si garantie.

Costuri transparente si preturi corecte

Asiguram costuri transparente. Iti spunem costul lucrarii inca de la inceput iar estimarile sunt gratuite.

Garantia si siguranta lucrarilor

Realizam lucrari sigure si oferim garantie 5 ani pentru lucrarile efectuate. In plus, suntem asigurati pentru orice evenimente neprevazute ce pot aparea in cursul lucrarilor, cu asigurare de raspundere civila.

Profesionalism si lucrari standardizate

Avand o experienta de peste 15 ani, lucram cu cei mai buni instalatori, garantam servicii profesionale si executam lucrari ca la carte, indiferent de complexitatea acestora.

Lucram cu materiale rezistente

Experienta din spate ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim cele mai rezistente materiale si sa lucram cu cei mai buni instalatori.

Unde si cum intervenim

Asiguram servicii certificate de instalatii sanitare, gaze, termice si electrice non-stop in Sector 1:

Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, P-ta Romana

Ai posibilitatea stabilirii pretului lucrarii aferente imediat dupa prima evaluare, fara sa ai parte de surprize si costuri ascunse, la final. De asemenea, pentru lucrari complexe, precum schimbarea intregii instalatii sanitare din propria locuinta, modernizarea casei sau alte interventii majore la instalatiile de gaze, termice, electrice sau sanitare iti putem oferi reduceri substantiale de pret.

Servicii instalator sector 1

Instalator sanitar

Reparam, montam, inlocuim si instalam obiecte sanitare. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de instalatori sanitari autorizati ANRE.

Instalatii termice

Ai probleme cu centrala termica sau pur si simplu vrei sa montezi una noua? Echipa noastra este pregatita sa iti sara in ajutor.

Reparatii aragazuri

Ti-ai cumparat un aragaz nou sau vrei sa-l repari pe cel vechi? Echipa noastra de instalatori gaze autorizati ANRE este pregatita sa te ajute.

Desfundare canalizare

Desfundam: coloane de scurgere, tevi, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala. Avem echipamente profesioniste de desfundare.

Montaj apometre

Asiguram montaj profesional, verificare si sigilare apometre in Bucuresti si Ilfov. Instalatori autorizati montare apometre.

Electrician

Orice problema ar aparea de-a lungul circuitului de electric echipa noastra poate interveni, identifica si remedia situatiile. Electricieni autorizati ANRE.

Instalatii frigotehnice

Montam, curatam si reparam aparate de aer conditionat. Incarcare si recuperare freon. Instalator autorizat.

Interventii urgenta

Intervenim de urgenta, in maxim 2 ore de la solicitare. Fara costuri suplimentare. Factura si garantie pentru lucrari.

Instalator sanitare
Reparam, montam, inlocuim si instalam orice tip de obiecte sanitare.

 

Instalatii termice
Intampini probleme cu centrala termica sau caloriferele nu mai dau randament? Echipa noastra de instalatori intervine pentru reparatii sau montaj la instalatiile termice.

 

Instalatii gaze
Instalam si reparam aragazuri de orice tip, executam si proiectam noi instalatii de gaze, remediem orice defectiune a instalatiei de gaze si efectuam verificari periodice la acestea.

 

Desfundari tevi sau coloane
Avem echipe de instalatori profesionisti care intervin pe raza sectorului 1 pentru desfundarea coloanelor de scurgere, a tevilor, conductelor, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

 

Montaj verificare apometre
Echipele noastre de instalatori autorizati asigura montajul professional, verificarea si sigilarea apometrelor pe toata raza Bucurestiului, dar si in Ilfov.

 

Instalator urgenta
Intervenim de urgenta in maxim doua ore de la solicitare, fara costuri suplimentare. Oferim factura si cinci ani garantie pentru orice lucrare.

 

Mentenanta Instalatii
In caz de externalizare a serviciilor de intretinere si reparatii asiguram functionarea optima a instalatiilor cladirii, marirea fiabilitatii si performantelor acestora prin intretinere preventiva si corecta. Asiguram mentenanta pentru instalatii sanitare, reparatii si racordari la coloana de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifoane de pardoseala, reparatii avarie instalatie apa.