instalator sector 4

Intervenim de urgenta in sectorul 4 pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Servicii instalator sector 4

Echipa noastra de instalatori autorizati se afla non-stop la dispozitia ta.
Intervenim de urgenta in sectorul 4 pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Pentru toate lucrarile de instalatii efectuate se asigura factura si garantie.

Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei.

Echipele de instalatorii autorizati au calificarea si experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice, sanitare, termice sau de gaze.

zone acoperite

Instalator sector 4 – asiguram servicii de instalatii gaze, sanitare, termice si electrice in regim non-stop

 Te-ai saturat de lucrari de mantuiala si ai nevoie de un instalator profesionist in sectorul 4?

Ai ajuns exact unde trebuie.

La noi gasesti instalatori profesionisti, pregatiti pentru orice tip de lucrare, care iti pot oferi lucrari sigure la preturi fara concurenta.

De ce sa apelezi la instalatorii nostri pentru lucrari la instalatiile sanitare, de gaze sau termice in sectorul 4

Ce avantaje ai daca lucrezi cu noi?

 • Lucrezi doar cu instalatori cu o vasta experienta
 • Ai posibilitatea sa lucrezi doar cu instalatori cu o vasta experienta in domeniu, ce iti ofera posibilitatea transparentei preturilor, fara alte negocieri de pret de la finalul unei lucrari.
 • Oferim promptitudine si rapiditate
 • Profesionalismul caracteristic ne indeamna sa asiguram fiecarui client in parte lucrari prompte si rapide. Fara amanari si trageri de timp.
 • Ai garantia fiecarei lucrari
 • Vei colabora cu o firma specializata, ce asigura transparanta costurilor si totodata garantia fiecarei lucrari in parte.
 • Suntem instalatori autorizati ANRE
 • Detinem autorizatie ANRE ce asigura calitatea si garantia lucrarilor.
 • Estimari gratuite
 • Iti comunicam pretul unei lucrari inca de la inceput, iar estimarile sunt gratuite.
 • Executam lucrari sigure
 • Pentru ca lucram cu cele mai bune materiale de pe piata si asiguram garantia fiecarei lucrari, la final te poti bucura de o lucrare sigura si garantata.

Ce ne recomanda pe noi, InstalatorBucuresti.ro, pe piata de instalatii in sectorul 4

 • Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor sanitare, electrice, termice sau de gaze in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 din Bucuresti si in Ilfov.
 • Lucram cu mesteri seriosi cu o vasta pregatire in domeniu, dispusi sa ofere fiecarui client lucrari de inalta calitate.
 • Oferim lucrari sigure in regim non-stop si suntem la dispozitia clientului la orice ora.
 • Ne deplasam in cel mai scurt timp, in maxim doua ore de la solicitare pentru situatii de urgenta.
 • Avem toate certificatele necesare desfasurarii activitatii. Suntem certificati ANRE, iar calitatea ne este garantata suplimentar si de certificatul ISO 9001.
 • Detinem asigurare de raspundere civila, in cazul in care apar anumite evenimente neprevazute in timpul interventiilor.
 • Lucram cu cele mai bune echipamente si materiale de pe piata.
 • Oferim garantie 5 ani pentru fiecare lucrare pe care o realizam.
 • Asiguram consultatii online, cele mai bune solutii si explicatii pentru problemele fiecaruia si estimam pretul corect.
 • Oferim lucrari de inalta calitate, promptitudine si siguranta, insotite de factura.
 • Acoperim toata gama de interventii la instalatiile sanitare, termice, electrice sau de gaze.

Serviciile pe care Instalator Bucuresti.ro ti le ofera in sectorul 4 din capitala

Iata ce servicii de instalatii iti putem oferi:

●       Instalatii sanitare

Executam lucrari complexe de inlocuire, repararatii, montaj sanitare si termice si instalam orice tip de obiecte sanitare. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de instalatori autorizati ANRE.

 • Instalatii termice

Oferim servicii de montaj instalatii termice noi, mentenanta si reparatii la instalatiile termice existente. Intervenim in caz de defectiuni la centrala termica sau calorifere.

 • Instalatii gaze

Asiguram toata gama de servicii de instalare, reparatii si montaj instalatii gaze, racordari si verificari, montaj aragazuri de orice tip, executam si proiectam noi instalatii de gaze, remediem orice defectiune a instalatiei de gaze si efectuam verificari periodice ale acestora.

 • Desfundari tevi sau coloane

Fie ca este vorba despre desfundarea unei chiuvete, sifon in pardoseala sau de coloana de evacuare din blocul tau, noi avem echipe de instalatori profesionisti care intervin cu echipamente speciale pentru orice tip de desfundari: coloane de scurgere,  tevi, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

 • Montaj sau verificare apometre

Apometrul a iesit din garantie, s-a defectat sau nu mai inregistreaza consumul de apa corect? Noi asiguram servicii profesionale de  montaj, verificare si sigilare apometre pe toata raza Bucurestiului, dar si in Ilfov.

 • Instalator urgente

Garnituri defecte la calorifere, tevi care curg, scurgeri infundate ori alte lucrari la instalatia sanitara sau termica, de acasa ori de la birou, pot avea rezolvare imediata, cu ajutorul unui instalator urgente. Intervenim in situatii de urgenta in maxim doua ore de la solicitare, fara costuri suplimentare. Oferim factura si cinci ani garantie pentru orice lucrare.

 • Mentenanta Instalatii

Putem interveni pentru functionarea optima a instalatiilor unei cladiri, marirea fiabilitatii si performantelor acestora prin intretinere preventiva si corecta. Asiguram servicii de mentenanta pentru instalatii termice sau sanitare, reparatii si racordari la coloana de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifoane de pardoseala, reparatii avarie instalatie apa.

Apeleaza cu incredere la instalatorii nostri autorizati ANRE, pentru lucrari garantate.

Poti cere o oferta personalizata sau o cotatie online, completand formularul de pe site-ul nostru.

Nu amana interventiile ce nu suporta amanare. Asigura-te ca nu iti pui confortul sau chiar viata in pericol

Asiguram servicii de instalatii sanitare, gaze, termice si electrice non-stop in Sector 4:

Berceni, Giurgiu, Oltenitei, Piata Unirii, Tineretului, Vacaresti.

Instalator sanitar

Reparam, montam, inlocuim si instalam obiecte sanitare. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de instalatori sanitari autorizati ANRE.

Instalatii termice

Ai probleme cu centrala termica sau pur si simplu vrei sa montezi una noua? Echipa noastra este pregatita sa iti sara in ajutor.

Reparatii aragazuri

Ti-ai cumparat un aragaz nou sau vrei sa-l repari pe cel vechi? Echipa noastra de instalatori gaze autorizati ANRE este pregatita sa te ajute.

Desfundare canalizare

Desfundam: coloane de scurgere, tevi, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala. Avem echipamente profesioniste de desfundare.

Montaj apometre

Asiguram montaj profesional, verificare si sigilare apometre in Bucuresti si Ilfov. Instalatori autorizati montare apometre.

Electrician

Orice problema ar aparea de-a lungul circuitului de electric echipa noastra poate interveni, identifica si remedia situatiile. Electricieni autorizati ANRE.

Instalatii frigotehnice

Montam, curatam si reparam aparate de aer conditionat. Incarcare si recuperare freon. Instalator autorizat.

Interventii urgenta

Intervenim de urgenta, in maxim 2 ore de la solicitare. Fara costuri suplimentare. Factura si garantie pentru lucrari.