instalator sector 5

Intervenim de urgenta in sectorul 5 pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Servicii instalator sector 5

Echipa noastra de instalatori autorizati se afla non-stop la dispozitia ta.
Intervenim de urgenta in sectorul 5 pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Pentru toate lucrarile de instalatii efectuate se asigura factura si garantie.

Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei.

Echipele de instalatorii autorizati au calificarea si experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice, sanitare, termice sau de gaze.

zone acoperite

Instalator sector 5 – Executam servicii de instalatii sanitare, electrice, termice si de gaze in regim non-stop

Te-ai saturat de mesterii buni la toate si ai nevoie de un instalator in sectorul 5?

Noi te putem ajuta.

Suntem certificati ANRE si asiguram servicii de montaj instalatii cu materiale de calitate, oferim garantia lucrarilor si costuri mici.

Ce motive ai ca sa apelezi la meseriasii nostri pentru interventii la instalatii sanitare sau termice in sectorul 5

De ce sa ne alegi pe noi?

 • Suntem Instalatori atestati ANRE

Detinem toate certificatele necesare desfasurarii activitatii. Avem atestat de la Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei si asiguram garantia lucrarilor. In caz de evenimente neprevazute, ce pot aparea  in timpul lucrarilor avem asigurare de raspundere civila.

 • Oferim seriozitate si promptitudine

Ne deplasam  in cel mai scurt timp de la solicitare, mai ales cand vine vorba de interventii in regim de urgenta. Seriozitatea este calitatea de baza a instalatorilor nostri profesionisti.

 • Servicii profesionale si preturi transparente

Avem peste 15 ani experienta in domeniul instalatiilor si lucram cu cei mai buni instalatori. Garantam servicii de calitate inalta si preturi corecte.

 • Folosim utilaje moderne si materiale rezistente

Atingem cele mai bune performante in domeniu, folosind totodata tehnica de ultima ora si materiale rezistente.

Ce ne recomanda pe noi ca profesionisti pe piata instalatiilor in sectorul 5

 • Avem peste 15 ani experienta in domeniul instalatiilor sanitare, termice, electrice sau de gaze, atat in Bucuresti, cat si in Ilfov.
 • Lucram cu cei mai buni mesteri instalatori din domeniu, ce garanteaza lucrarile pentru care intervin.
 • Detinem toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatii de instalator. Suntem certificati ANRE si avem asigurare de raspundere civila, menita sa acopere eventualele daune aparute in timpul unei interventii.
 • Oferim consultatii de aspecialitate si raspunsuri prompte la problemele fiecarui client.
 • Lucram profesionist si oferim garantie 5 ani pentru fiecare lucrare, iar la final platiti doar lucrarile bine realizate.
 • Lucram in regim non-stop si intervenim in maxim doua ore de la solicitare, fara costuri suplimentare sau ascunse. Urgentele au intotdeauna prioritate.
 • La noi, fiecare lucrare este insotita de garantie si factura.
 • Oferim consultatii online la problemele aparute la instalatii sau in cazul in care doriti sa montati singur un aragaz sau o masina de spalat.
 • Oferim transparenta pretului. Costul fiecarei lucrari este comunicat inca de la inceput, fara tocmeli sau negocieri interminabile.
 • Avem certificat ISO 9001 pentru toate tipurile de lucrari.

Serviciile oferite de Instalator Bucuresti.ro in sectorul 5

Iata care sunt serviciile pe care ti le ofera instalatorii nostri in domeniul instalatiilor sanitare, termice sau de gaze:

 • Instalatii sanitare

Instalatorii nostri pot rezolva orice problema aparuta la instalatia sanitara interioara sau exterioara, indiferent de complexitatea lucrarii. Executam lucrari pentru alimentarea cu apa a cladirii, lucrari de canalizare, montam obiecte si accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa in gospodarii si nu numai.

 • Instalatii termice

Rezolvam problemele aparute la instalatiile termice, montaj, mentenanta si eventuale reparatii la instalatiile termice existente. Instalam centrale termice si facem revizii periodice.

 • Instalator gaze

Instalatorii nostru autorizati ANRE sunt in masura sa ofere consultanta, sa verifice si sa repare toate aparatele care functioneaza cu gaz metan dintr-o locuinta. Asiguram toata gama de servicii de instalare, montaj instalatii gaze, racordari si verificari instalatii de gaz sau montaj si reparatii aragazuri.

 • Desfundari canalizari sau tevi

Utilizam aparatura moderna pentru desfundarea tevilor sau canalizarilor. Desfundam tevi, coloane de scurgere, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala, orice retea de alimentare.

 • Montaj si verificare apometre

Asiguram montaj profesional, verificare, inlocuire si sigilare apometre in Bucuresti si Ilfov.  Oferim garantie si proces verbal, cu buletine metrologice ce intra in vigoare odata cu semnarea procesului verbal.

 • Instalator urgente

Intervenim de urgenta, in maxim 2 ore de la solicitare, in cazul tevilor sparte, inundatii sau desfundari. Fara costuri suplimentare. Factura si garantie pentru lucrari.

Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de InstalatorBucuresti.ro si iti promitem profesionalism si seriozitate.

Poti cere o oferta personalizata sau o cotatie online, completand formularul de pe site-ul nostru.

Nu amana interventiile urgente. Paza buna trece primejdia rea!

Asiguram servicii de instalatii sanitare, gaze, termice si electrice non-stop in Sector 5:

13 Septembrie, Cotroceni, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova.

Instalator sanitar

Reparam, montam, inlocuim si instalam obiecte sanitare. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de instalatori sanitari autorizati ANRE.

Instalatii termice

Ai probleme cu centrala termica sau pur si simplu vrei sa montezi una noua? Echipa noastra este pregatita sa iti sara in ajutor.

Reparatii aragazuri

Ti-ai cumparat un aragaz nou sau vrei sa-l repari pe cel vechi? Echipa noastra de instalatori gaze autorizati ANRE este pregatita sa te ajute.

Desfundare canalizare

Desfundam: coloane de scurgere, tevi, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala. Avem echipamente profesioniste de desfundare.

Montaj apometre

Asiguram montaj profesional, verificare si sigilare apometre in Bucuresti si Ilfov. Instalatori autorizati montare apometre.

Electrician

Orice problema ar aparea de-a lungul circuitului de electric echipa noastra poate interveni, identifica si remedia situatiile. Electricieni autorizati ANRE.

Instalatii frigotehnice

Montam, curatam si reparam aparate de aer conditionat. Incarcare si recuperare freon. Instalator autorizat.

Interventii urgenta

Intervenim de urgenta, in maxim 2 ore de la solicitare. Fara costuri suplimentare. Factura si garantie pentru lucrari.