instalator sector 6

Intervenim de urgenta in sectorul 6 pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Servicii instalator sector 6

Echipa noastra de instalatori autorizati se afla non-stop la dispozitia ta.
Intervenim de urgenta in sectorul 6 pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Pentru toate lucrarile de instalatii efectuate se asigura factura si garantie.

Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei.

Echipele de instalatorii autorizati au calificarea si experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice, sanitare, termice sau de gaze.

zone acoperite

Instalator sector 6 – Oferim servicii de instalatii sanitare, electrice, termice si de gaze in regim non-stop

Esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si ai nevoie de un instalator autorizat si serios in sectorul 6?

Noi te putem ajuta.

Suntem autorizati ANRE, asiguram servicii de montaj, reparatii instalatii cu materiale de calitate, oferim garantia lucrarilor si preturi mici.

De ce sa apelezi la meseriasii nostri pentru interventii la instalatiile sanitare sau termice in sectorul 6

Iata ce motive ai sa ne alegi pe noi:

 • Lucrezi cu o firma specializata

Lucram doar cu instalatori profesionisti si oferim servicii de reparatii, montaj instalatii sanitare, termice, de gaze in regim non-stop.

 • Suntem Instalatori autorizati ANRE

Detinem toate certificatele necesare desfasurarii activitatii. Avem atestat de la Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei si asiguram garantia lucrarilor. In caz de evenimente neprevazute ce pot aparea  in timpul lucrarilor avem asigurare de raspundere civila.

 • Garantam seriozitate si promptitudine

Ne deplasam la scurt timp de la solicitare, mai ales cand vine vorba de interventii in regim de urgenta. Ajungem in maxim doua ore la locatia mentionata. Seriozitatea si promptitudinea sunt calitatile noastre de baza.

 • Oferim servicii de calitate la preturi corecte

Avem peste 15 ani experienta in domeniul instalatiilor si lucram cu cei mai buni instalatori. Garantam servicii de calitate inalta si preturi corecte pentru fiecare lucrare.

 • Folosim utilaje moderne si materiale rezistente

Experienta dobandita in timp ne permite sa standardizam lucrarile. Atingem cele mai bune performante in domeniu, folosind totodata tehnica de ultima ora si materiale rezistente.

Ce ne recomanda pe noi pe piata instalatiilor din sectorul 6

 • Experienta de peste 15 ani pe piata instalatiilor sanitare, termice, electrice sau de gaze, in toate sectoarele din Bucuresti, dar si in Ilfov.
 • Lucram doar cu profesionisti in domeniul instalatiilor, ce ofera promptitudine si calitate, indiferent de tipul lucrarii.
 • Oferim 5 ani garantie pentru fiecare lucrare pe care o executam.
 • Oferim consultanta online si sfaturi competente.
 • Detinem toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatii de instalator. Suntem certificati ANRE si avem asigurare de raspundere civila menita sa acopere eventualele daune aparute in timpul unei interventii.
 • Calitatea ne este garantata suplimentar si de certificatul ISO 9001, pe care il detinem.
 • Ajungem in doua ore in caz de urgenta. Lucram atat in regim normal, cat si in regim non-stop si intervenim in maxim doua ore de la solicitare, fara costuri suplimentare sau ascunse.
 • La finalul fiecarei lucrari oferim garantie si factura.
 • Asiguram cotatie online pentru lucrarile complexe si preturi transparente. Costul fiecarei lucrari este comunicat inca de la inceput, fara tocmeli sau negocieri interminabile.
 • Oferim asistenta online sau telefonica, in cazul in care doriti sa montati singur un aragaz sau o masina de spalat.

Servicii de instalatii oferite de InstalatorBucuresti.ro in sectorul 6

Iata care sunt serviciile pe care ti le oferim:

Instalatii sanitare

Executam interventii complexe, reparatii si mentenanta in cazul instalatiei sanitare interioare sau exterioare, in regim casnic sau industrial. Realizam lucrari pentru alimentarea cu apa a unei cladiri noi sau vechi, lucrari de canalizare, montam obiecte si accesorii sanitare, bransamente si orice fel de instalatii de apa in gospodarii si nu numai.

Instalatii termice

Venim in sprijinul clientilor cu lucrari rapide de montaj si reparatii instalatii termice, montaj si intretinerem non-stop, insotite de garantie. Rezolvam orice probleme aparute la instalatiile termice,  mentenanta si eventuale reparatii la instalatiile termice. Instalam centrale termice si facem revizii periodice.

Instalator gaze

Asiguram servicii de montaj si reparatii instalatii gaze. Instalatorii nostri autorizati ANRE sunt in masura sa ofere consultanta, sa verifice si sa repare toate aparatele care functioneaza cu gaz metan dintr-o casa, centrale termice, pe gaz, aragazuri. Asiguram toata gama de servicii de instalare, montaj instalatii gaze, racordari si verificari instalatii de gaz sau montaj si reparatii aragazuri.

Montaj si verificare apometre

Asiguram montaj profesional, verificare, inlocuire si sigilare apometre in Bucuresti si Ilfov. Suntem certificati ANR, oferim garantie si proces verbal cu buletine metrologice ce intra in vigoare de la semnarea procesului verbal.

Desfundari canalizari sau tevi

Asiguram servicii sigure de desfundare canalizare, tevi. Ne folosim doar de tehnica si aparatura moderna pentru astfel de interventii. Desfundam tevi, coloane de scurgere, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala, orice retea de alimentare.

Instalator urgenta

Inundatii urgente, tevi sparte, surgeri infundate sau alte lucrari la instalatia sanitara sau termica? Intervenim de urgenta, in maxim 2 ore de la solicitare, fara costuri suplimentare. Oferim factura si garantie pentru orice tip de lucrari.

Daca ai o lucrare complexa, suna-ne si cere o cotatie online. Raspundem prompt si sigur.

Solicita de urgenta un instalator autorizat pentru lucrari garantate pe raza sectorului 6 din Bucuresti.

Asiguram servicii de instalatii sanitare, gaze, termice si electrice non-stop in Sector 6:

Drumul Taberei, Crangasi, Militari, Ghencea, Giulesti.

Instalator sanitar

Reparam, montam, inlocuim si instalam obiecte sanitare. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de instalatori sanitari autorizati ANRE.

Instalatii termice

Ai probleme cu centrala termica sau pur si simplu vrei sa montezi una noua? Echipa noastra este pregatita sa iti sara in ajutor.

Reparatii aragazuri

Ti-ai cumparat un aragaz nou sau vrei sa-l repari pe cel vechi? Echipa noastra de instalatori gaze autorizati ANRE este pregatita sa te ajute.

Desfundare canalizare

Desfundam: coloane de scurgere, tevi, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala. Avem echipamente profesioniste de desfundare.

Montaj apometre

Asiguram montaj profesional, verificare si sigilare apometre in Bucuresti si Ilfov. Instalatori autorizati montare apometre.

Electrician

Orice problema ar aparea de-a lungul circuitului de electric echipa noastra poate interveni, identifica si remedia situatiile. Electricieni autorizati ANRE.

Instalatii frigotehnice

Montam, curatam si reparam aparate de aer conditionat. Incarcare si recuperare freon. Instalator autorizat.

Interventii urgenta

Intervenim de urgenta, in maxim 2 ore de la solicitare. Fara costuri suplimentare. Factura si garantie pentru lucrari.