instalator urgenta

Intervenim de urgenta in Bucuresti si Ilfov pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Servicii instalator urgenta

Echipa noastra de instalatori autorizati se afla non-stop la dispozitia ta.
Intervenim de urgenta in tote sectoarele din Bucuresti si Ilfov pentru a remedia avarii si a efectua lucrari de intalatii sanitare si termice, gaze sau electrice.

Pentru toate lucrarile de instalatii efectuate se asigura factura si garantie.

Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei.

Echipele de instalatorii de urgenta au calificarea si experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice, sanitare, termice sau de gaze.

zone acoperite

Asiguram servicii de urgenta instalatii sanitare, gaze, termice si electrice non-stop in

Instalator  urgente sector 1: Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucureatii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, P-ta Romana

Instalator  urgente sector 2: Colentina, Iancului, Moslor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa, Pipera, Mihai Bravu, Electronicii, Floreasca, Baicului, Andronache, Ion Creanga

Instalator  urgente sector 3: Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii, Vitan

Instalator  urgente sector 4: Berceni, Giurgiu, Oltenitei, Piata Unirii, Tineretului, Vacaresti

Instalator  urgente sector 5: 13 Septembrie, Cotroceni, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova

Instalator  urgente sector 6: Drumul Taberei, Crangasi, Militari, Ghencea, Giulesti

Instalator  urgente Ilfov: Otopeni, Tunari, Balotesti, Voluntari, Chiajna, Bragadiru, Afumati, Buftea, Pantelimon

Instalator sanitar

Reparam, montam, inlocuim si instalam obiecte sanitare. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de instalatori sanitari autorizati ANRE.

Instalatii termice

Ai probleme cu centrala termica sau pur si simplu vrei sa montezi una noua? Echipa noastra este pregatita sa iti sara in ajutor.

Reparatii aragazuri

Ti-ai cumparat un aragaz nou sau vrei sa-l repari pe cel vechi? Echipa noastra de instalatori gaze autorizati ANRE este pregatita sa te ajute.

Desfundare canalizare

Desfundam: coloane de scurgere, tevi, conducte, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala. Avem echipamente profesioniste de desfundare.

Montaj apometre

Asiguram montaj profesional, verificare si sigilare apometre in Bucuresti si Ilfov. Instalatori autorizati montare apometre.

Electrician

Orice problema ar aparea de-a lungul circuitului de electric echipa noastra poate interveni, identifica si remedia situatiile. Electricieni autorizati ANRE.

Instalatii frigotehnice

Montam, curatam si reparam aparate de aer conditionat. Incarcare si recuperare freon. Instalator autorizat.

Interventii urgenta

Intervenim de urgenta, in maxim 2 ore de la solicitare. Fara costuri suplimentare. Factura si garantie pentru lucrari.