MENTANTA INSTALATII

Potrivit pentru proprietarii de imobile sau pentru firmele si asociatiile de locatari care doresc externalizarea serviciilor de intretinere si reparatii. Asiguram functionarea optima a instalatiilor cladirii, marirea fiabilitatii si a performantelor acestora prin intretinere preventiva si corectiva.

De ce sa ne alegi pe noi

Stim ca esti satul de mesterii de cartier, de preturi umflate si de negocierile de la final. Se poate insa si altfel.

Acum poti lucra cu o firma specializata ce asigura costuri transparente si garantia lucrarilor. Pentru cazuri neprevazute avem si asigurare de raspundere civila.

Nu te gandi ca in cazul alegerii unei firme costurile sunt mai mari. Dimpotriva: pentru majoritatea lucrarilor costurile sunt mai mici. Cum asta?

Experienta de peste 15 ani ne permite sa standardizam lucrarile, sa folosim materialele cele mai rezistente si sa ne alegem mesterii cei mai buni. Pe scurt: costurile sunt mai scazute pentru ca lucram mai eficient.

Alege sa ai o lucrare efectuata de un instalator autorizat ANRE. Facturata si garantata.

Scapa de bataile de cap!

CE SERVICII OFERIM

Mentenanta Instalatii Sanitare si Termice – lucrari montaj si reparatii non-stop

Cauti un instalator pentru servicii de mentenanta la instalatia sanitara sau termica?

Noi te putem ajuta.

Lucram cu instalatori autorizati, cu experienta in domeniu, oferim garantie si preturi transparente.

De ce sa apelezi instalatorbucuresti.ro pentru servicii de mentananta la instalatiile sanitare sau termice

Ce avantaje poti avea daca lucrezi cu noi?

 • Suntem firma autorizata
 • Suntem certificati ANRE si asiguram garantia tuturor lucrarilor.
 • Costuri transparente
 • Comunicam pretul unei lucrari inca de la inceput. Estimarile sunt sunt gratuite iar preturile sunt corecte.
 • Garantia si siguranta lucrarilor
 • Efectuam lucrari sigure si oferim garantie pentru fiecare lucrare. Beneficiezi de cinci ani garantie pentru lucrari.
 • Lucrari profesionale
 • Lucram doar cu echipe de profesionisti, bine pregatiti. Garantam servicii profesionale si executam lucrari ca la carte, indiferent de complexitatea acestora.
 • Lucram cu materiale de calitate si tehnologie inalta
 • Experienta dobandita in timp ne obliga sa lucram doar cu materiale de calitate si aparatura moderna.

Ce ne recomanda pe piata de servicii de mentenanta instalatii sanitare si termice

 • Suntem firma autorizata de Autoritatea Nationala de reglementare in Domeniul Energiei pentru instalatii sanitare si termice, lucrari de reparatii, montaj si mentenanta.
 • Avem experienta indelungata in domeniul instalatiilor sanitare si termice. Cei peste 15 ani de experienta ne permite sa standardizam lucrarile si sa alegem cei mai buni mesteri din domeniu.
 • Executam servicii de mentenanta, reparatii si intretinere instalatii sanitare si termice in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti si judetul Ilfov.
 • Lucram doar cu instalatori autorizati, cu pregatire in domeniu si experienta indelungata.
 • Garantam doar preturi corecte. Ii comunicam fiecarui client, indiferent de lucrare, pretul de la inceput. La final, clientul plateste doar lucrarile bine efectuate.
 • Fiecare lucrare pe care o realizam beneficiaza de garantie.
 • Instalatorii nostri profesionisti pot interveni pentru orice tip de lucrare, indiferent de complexitatea acesteia.
 • Lucram in regim non-stop. La noi, lucrarile ce necesita interventie imediata au intotdeauna prioritate. Oferim atat interventii in regim de urgenta, cat si servicii de mentenanta si intretinere instalatii sanitare sau termice.
 • Pentru orice tip de lucrari folosim materiale de cea mai buna calitate.
 • Oferim factura si chitanta pentrnu lucrarile efectuate.
 • Asiguram functionarea optima a instalatiilor sanitare sau termice ale unei cladiri, marirea fiabilitatii si a performantelor acestora, prin servicii de mentenanta, intretinere preventiva si corectiva.
 • Instalatorii nostri sunt pregatiti sa intervina in orice situatie.
 • Detinem echipament si instruire pentru a putea face fata oricarei situatii sau lucrari dificile.

Serviciile de mentenanta, montaj si reparatii instalatii sanitare si termice, pe care Instalatorbucuresti.ro ti le ofera

Iata care sunt lucrarile furnizate de instalatorii nostri:

 • Servicii de mentenanta instalatii sanitare sau termice

Sunt destinate proprietarilor de imobile sau pentru firmele si asociatiile de proprietari care doresc exernalizarea serviciilor de mentenanta sau reparatii instalatii sanitare sau termice.

Asiguram functionarea optima a instalatiilor cladirii, marirea fiabilitatii si performantelor acestora prin intretinere preventiva si corecta. Asiguram mentenanta pentru instalatii sanitare, reparatii si racordari la coloana de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifoane de pardoseala, reparatii avarie instalatie apa.

 • Instalatii sanitare

Intervenim, reparam, montam si oferim mentenanta pentru orice tip de insalatii sanitare. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de instalatori autorizati ANRE pentru interventii garantate si sigure.

 • Instalatii termice

Efectuam depanari, revizii si modificari centrale termice, coloane de agent termic, instalatii la electrovane, servomotoare, vane de echilibrare, robineti termohidraulici, curatare calorifere radiatoare, coloane filtre apa, instante de apa, coloane de apa calda sau rece, orice tip de servicii de montaj si mentenanta instalatii termice.

 • Instalatii gaze

Instalam si reparam aragazuri, executam si proiectam instalatii de gaze, remediem orice defectiune a instalatiei de gaze si efectuam verificari periodice si servicii de mentenanta ale acestora.

 • Desfundari tevi sau coloane

Avem echipe de instalatori profesionisti care intervin la desfundarea coloanelor de scurgere, a tevilor, conductelor, WC, bideuri, chiuvete, cazi sau scurgeri in pardoseala.

 • Montaj verificare apometre

Echipele noastre de instalatori autorizati asigura servicii de intretinere, montaj profesional, verificarea si sigilarea apometrelor in Bucuresti, dar si in Ilfov.

 • Instalator in caz de urgenta

Dispunem de instalatori pentru interventii imediate ce ajung in maxim doua ore de la solicitare, fara costuri suplimentare.

Solicita acum un instalator autorizat pentru servicii de mentenanta instalatii sanitare si termice sau lasa-ne un mesaj la adresa afisata pe site-ul nostru instalatorbucuresti.ro si noi te scapam de probleme.

Potrivit pentru proprietarii de imobile sau pentru firmele si asociatiile de locatari care doresc externalizarea serviciilor de intretinere si reparatii. Asiguram functionarea optima a instalatiilor cladirii, marirea fiabilitatii si a performantelor acestora prin intretinere preventiva si corectiva.

Asiguram servicii Non-stop:

 • Electricienii autorizati ANRE pentru lucrari de instalatii electrice, montaj/inlocuire tablou electric, sigurante automate, montaj corpuri de iluminat, montaj/inlocuire prize, etc.
 • Instalatori autorizati ANRE pentru o gama larga de servicii instalatii sanitare: reparatii si racordari coloane de apa, montaj robineti de trecere si racorduri flexibile, montaj sifon de pardoseala, reparatii avarie instalatie apa.

Ia legatura cu noi pentru o oferta personalizata!

VALORILE NOASTRE

PRETURI CORECTE

Asiguram preturi transparente. Iti spunem costul lucrarii de la inceput iar estimarile sunt gratuite. Fara negocieri, cibucuri si alte obiceiuri dambovitene. Platesti doar o lucrare de buna calitate.

GARANTIE SI SIGURANTA

Stim cat de importanta este o lucrare bine facuta. Si pentru ca lucram profesionist iti oferim garantie 5 ani la lucarile efectuate. In plus, suntem asigurati pentru orice evenimente neprevazute ce pot aparea in cursul lucrarilor cu asigurarea de raspundere civila.

PROFESIONALISM

Avem toate certificarile necesare desfasurarii activitatii. Suntem certificati ANRE iar calitatea ne este garantata suplimentar si de un certificat ISO 9001. Cheama acum un instalator profesionist.

Atestat ANRE

Instalator

Certificare ISO:9001

Instalator sanitar

Asigurare Raspundere Civila

Instalator Bucuresti