Montaj baterie cabina de dus.

Pasi de lucru la montajul bateriei de dus

Bateria de la cabina de dus s-a defectat si ai nevoie de montajul uneia noi in baia ta? Alege serviciile profesionale de instalatii ale unui instalator autorizat, care poate executa orice fel de lucrare, indiferent cat de complicata ar fi ea. Iti ofera rapiditate, promptitudine si garantia lucrarii.

Contacteaza o firma specializata in domeniu pentru servicii precum montajul bateriei de la cabina de dus, bateriei de chiuveta, cada sau lavoar.
Baterii fisurate, tevi care curg sau reparatii complexe la instalatii sanitare de acasa sau de la birou sunt probleme uzuale cu care se poate confrunta oricine, insa astfel de lucrari nu trebuie lasate pe mana oricui. Poti avea fel de fel de probleme in viitor si complicatii care te vor costa in plus stres, timp si bani.
Daca nu ai o minima experienta in domeniu nu incerca sa faci astfel de montaje de unul singur, indiferent ca vorbim de bateria de la cabina de dus, bateria de la chiuveta sau alt tip de baterie. Te poti trezi cu inundatii si alte probleme. Nivelul de dificultate nu este unul foarte mare, dar daca nu te pricepi poti strica lucrurile si poti pierde o zi intreaga pentru o astfel de lucrare.
Lasa treburile complicate, precum montajul bateriei de la cabina de dus, pe seama specialistului.
  Un specialist te poate informa de la inceput si despre costul interventiei si durata operatiunii. In plus, te poate sfatui ce baterie este recomandata a fi montata, in functie de cabina de dus achizitionata si de calitate. Primesti factura si chitanta, atat pentru produsele achizitionate de acesta, cat si pentru intreaga lucrare.
In cazul in care trebuie sa montezi o noua baterie la cabina de dus este responsabilitatea ta de a cumpara bateria potrivita cabinei de dus. In cazul in care nu te pricepi, cere ajutorul specialistului din magazinul de unde o achizitionezi. Cumpara una potrivita baii tale, rezistenta in timp si de calitate. Alegand-o pe cea potrivita nu vei fii nevoit sa faci doua drumuri la magazinul de unde ai achizitionat-o, pentru a o schimba.
Pe langa bateria de dus iti mai trebuie prelungiri pentru robinete, racorduri S pentru potrivire si snur de etansare pentru filete.
La magazinele de specialitate toate produsele necesare montajului si diferite tipuri de baterii. Poti gasi baterii de cabina de dus cu montare pe perete, aparent ori cu termostat, baterii cu clapa sau cu obertein.

Pasi de lucru pentru montajul bateriei de la cabina de dus

Iata ce pasi urmeaza un specialist instalator sanitar pentru montajul unei baterii de la cabina de dus:
– Primul pas este oprirea apei din baie de la robinetul principal.
– Se fac masuratori pentru a pozitiona inaltimea suportului pentru dus .
– Se stabileste unde se dau gaurile pentru tevile fixe din pereti.
– Se pregatesc racordurile.
– Bateria se monteaza la racordurile existente in perete.
– Se verifica intai cat de mult ies din perete racordurile S ce urmeaza a fi montate in perete.
– Bateria de dus trebuie sa se potriveasca perfect, dar si filetele sa fie acoperite complet.
– Se monteaza prelungirile pentru robinete, se etanseaza cu canepa si pasta de etansare.
– Se etanseaza inclusiv racordurile S, folosind snur de etansare pentru filete si se fixeaza usor racordul.
– Se indreapta racordurile S cu ajutorul nivelei si se verifica daca distanta corespunde dimensiunii necesare pentru baterie.
– Se fixeaza bateria cu garnituri si sita.
– Se insurubeaza perfect bateria.
– Se premonteaza bara racord pentru dus si se introduce in racordul superior al bateriei.
– Dupa acest pas, se pot marca gaurile pentru suport.
– Pentru a da gauri in perete se foloseste un burgiu potrivit pentru tipul peretelui, unul pentru gresie si unul pentru piatra.
– Se umplu diblurile cu silicon pentru a le face sa fie etanse la apa.
– Se fixeaza bara suport pentru dus si bara de dus la o inaltime convenabila si intr-o pozitie accesibila. Se fixeaza sus si jos cu suruburi fara cap. Se insurubeaza bine cu mana furtunul si dusul.
– La final se va face proba noii baterii de dus. Se verifica daca nu cumva exista scurgeri de apa.
Specialistul care va monta bateria de la cabina de dus se va asigura ca montajul noi baterii este in perfecta stare de functionare. Acum, lucrarea este gata.