Cand se impune sa apelezi la un instalator urgente

Ai nevoie urgent de un instalator sanitar? Un instalator urgente ajunge in cel mai scurt timp la tine acasa.

Problemele la instalatia sanitara sau termica din propria locuinta pot aparea in orice moment, indiferent de anotimp, de ora sau de zi. Iar urgentele in instalatii sunt principalele probleme cu care se confrunta specialistii in domeniu.

Garnituri defecte la calorifere, tevi care curg, scurgeri infundate, un consum necorespunzator la apa, apometre defecte ori diferite lucrari mai ample la instalatia sanitara dintr-o locuinta sau alte probleme legate de instalatia sanitara sau termica, de acasa ori de la birou, pot avea rezolvare imediata, cu ajutorul unui instalator care executa reparatii in regim de urgenta. De aceea, atunci cand situatia impune maxima urgenta, apeleaza la un astfel de specialist si nu la orice mester de pe scara blocului sau din vecini.

Un mester oarecare nu are dreptul si autorizatia necesara sa intevina, mai ales atunci cand este vorba de lucrari complexe ori care necesita autorizatie, precum: montaj sau inlocuire apometre, refacerea intregii instalatii sanitare din locuinta, montaj aragaze sau orice lucrare cu grad de risc marit. Cu atat mai mult cand e vorba de urgente mari, apeleaza la un instalator sanitar cu autorizatie care isi ofera serviciile in regim de urgenta.

Cand trebuie sa apelezi la un instalator urgente si cum te poate ajuta acesta?

  • Caloriferele curg sau nu functioneaza cum trebuie

Functionarea defectuoasa a agentului termic ori lipsa caldurii intr-o locuinta, pe timp de iarna este una dintre urgentele pentru care sunt chemati sa intervina instalatorii sanitari, in regim de urgenta. De aceea, reviziile periodice la instalatia termica dintr-o locuinta sau cladire sunt o atributie care trebuie sta in sarcina  proprietarului si care nu trebuie incalcata sau omisa. Disconfortul creat de lipsa caldurii dintr-o locuinta, apartament de bloc, poate da peste cap alimentarea cu caldura a intregii cladiri, odata cu interventiile care se impun pentru remedierea problemei. In situatia in care caloriferele sunt vechi se impune schimbarea lor din timp, nu in toiul iernii, cand astfel de lucrari nu sunt recomandate. Insa, daca aceastea nu mai functioneaza corect, din cauza unor garnituri defecte, nu sunt aerisite corespunzator sau alte probleme create de centrala termica, un instalator sanitar, care actioneaza in regim de urgenta, va face o evaluare de specialitate si va interveni fara probleme.

  • Tevi sau scurgeri infundate

Nu dispera, insa nu amana astfel de probleme. Contacteaza de urgenta un instalator sanitar pentru o evaluare a situatiei. Ce poate fi mai neplacut intr-o locuinta, decat o chiuveta, un WC sau alta scurgere infundata, atunci cand iti este lumea mai draga. Pe langa disconfortul creat de infundarea canalizarii sau a unei scurgeri, pot aparea probleme mai grave de atat, de aceea este recomandat sa nu amani astfel de interventii, ce pot fi realizate de un instalator ce actioneaza in regim de urgenta.

Un specialist sanitar va evalua rapid situatia, va estima costurile si va rezolva cat mai urgent problema. Infundarea canalizarii de la baie ori de la bucatarie, scurgerea de la WC, cada sau chiuveta, infundarea coloanelor de scurgere din bloc, a sifoanelor din pardoseli, toate acestea se produc ca urmare a depunerilor, impuritatilor din apa sau a altor obiecte cazute din greseala pe scurgere, ce duc la infundarea accidentala a coloanelor.

Nicio problema, gaseste rezolvarea un instalator in regim de urgenta. Va actiona de urgenta cu aparatura de ultima generatie.

  • Apometre defecte sau un consum diferit de la o luna la luna, la consumul de apa curenta, din propria locuinta

Si in acest caz e musai sa ceri de urgenta ajutorul unui instalator sanitar autorizat. El va veni rapid sa evalueze situatia, sa verifice apometrele sau instalatia sanitara si sa vada de unde provine problema. Doar un instalator autorizat are dreptul sa intervina la aprometrele din locuinta ta, sa le inlocuiasca si sa umble la sigiliul acestora. Tot el va fi in masura sa-ti faca cele mai bune recomandari pentru buna functionare, pe viitor, a apometrelor tale. Astfel, vei scapa de costuri suplimentare la consumul de apa calda sau rece, de acasa sau de la birou.

De asemenea, este cazul sa chemi de urgenta un instalator in cazul in care nu-ti mai functioneaza corespunzator hidroforul, masina de spalat sau aragazul. Un instalator se va deplasa in cel mai scurt timp la tine acasa si va remedia problema.

Un instalator urgente va raspunde prompt oricarei solicitari, pentru ca intotdeauna urgentele au prioritate.